Over-ons-inclusion-international

John van Roij

John is een doorgewinterde internationaal gecertificeerde coach, trainer en team facilitator met meer dan 25 jaar ervaring. Op basis van zijn ervaring in het werken met vele internationale organisaties en honderden managers en leiders ondersteunt hij teams en individuen met hun professionele ontwikkeling. John heeft een achtergrond als klinisch psycholoog en psychotherapeut, gevolgd door senior HR expert rollen met een focus op leiderschap en talent ontwikkeling. Hij is gespecialiseerd in het ondersteunen van teams en leiders. Die gaan vaak samen om zeker te stellen dat team en management constructief samenwerken en dat wederzijds leren en groei gewaarborgd wordt. Hij integreert ‘state of the art‘ inzichten met processen die deze ontwikkeling borgen.

John heeft uitgebreide ervaring in het trainer van leiders, managers en toptalenten. Hij ontwerpt en faciliteert specifieke op maat gemaakte training programma’s voor internationale organisaties. In de basis is John een wetenschapper die met beide voeten op de grond staat. Hij heeft een gretigheid om altijd meer te leren over de laatste nieuwe ontwikkelingen op zijn vakgebied, gefocust op hoe hij deze kennis het best kan integreren zodat het de bedrijven ten goede komt.

Zijn klantportfolio bevat wereldwijde bedrijven in een diversiteit aan sectoren, waaronder de farmaceutische industrie, Automotive, ICT, Sportswear, Retail, Telecom en succesvolle lokale familie bedrijven.

Stijl

Johns stijl kan omschreven worden als toegankelijk, betrokken en open. Hij combineert een praktische aanpak met diepgaand inzicht, gevoel voor humor met een toegewijde motivatie en volledige inzet om de groei en ontwikkeling van zijn cliënten te ondersteunen. Hij staat met beide voeten op de grond, is direct waar dat kan en voegt warmte, humor en lichtheid toe aan zijn coaching gesprekken. Hij ziet samenhang, heeft veel kennis en ideeën en deelt die met plezier daar waar ze iets toevoegen voor de client. Hij combineert zijn begrip van de business context met zijn achtergrond in psychologie om betrokkenheid en vertrouwen in ontwikkel processen te genereren.

Qualifications

John is klinisch psycholoog en psychotherapeut in Gestalt Therapy, NLP trainer (inclusief New Code) en geaccrediteerd Deep Democracy facilitator en CoResolve instructeur. Hij is Co-Active en Ontological Coach met een ICF PCC accreditatie. Naast een master in Psychologie heeft hij master degrees in HR en Marketing. Hij is gecertificeerd en ervaren in het gebruik van psychometrische en team instrumenten zoals The Leadership Circle, Hogan, MBTI (step I and II), Firo-B, Spiral Dynamics, Bar-on EQ, Thomas Emotional Intelligence, SHL-OPQ, Gallup Strengths Finder en Team Emotional Intelligence. Hij werkt in het Nederlands, Engels en Duits.

Persoonlijk

John is Nederlander met een sterke genegendheid voor Nieuw Zeeland. Hij is gepassioneerd onderzoeker van nieuwe ontwikkelingen in coaching en teamdevelopment. Hij woont samen met zijn vrouw, drie kinderen en hun jonge enthousiaste border terriër. Hij houdt van lang ontbijten op zondag ochtend en uitgebreide gesprekken na het eten met vrienden, vergezeld van heerlijke Italiaanse of Zuid-Afrikaanse roden.

Maud Halkes

Maud is een ervaren international coach, facilitator en trainer. Ze werkte met vele leiders en teams en wordt gezien als ‘trusted advisor’ voor haar klanten. Ze heeft een bedrijfskundige achtergrond business management ervaring in de high tech industrie, gevolgd door senior HR posities waarin ze bedrijfsbreed verantwoordelijk was voor leiderschap, cultuur, diversity en inclusion inititatieven in de telecom industry. Ze is sinds meer dan 10 jaar werkzaam als executive coach en team facilitator zowel binnen organisaties als als externe consultant.

Maud ondersteunt organisaties in het realiseren van hun doelen door het coachen van leiders en executives en het ondersteunen van hun teams om optimaal te kunnen werken. Haar begrip van de business doelen en context helpt haar een business partner en consultant te zijn voor de bedrijven en leiders met wie ze werkt. Ze ontwerpt op maat gemaakte impactvolle oplossingen voor haar cliënten zodat de juiste resultaten worden bereikt.

Haar cliënten omvatten senior niveaus van teams en leaders in Fortune 500 bedrijven in verschillende sectoren zoals Telecom, Manufacturing, Sportswear, Retail, onderwijs, ICT en professionele dienstverlening. In de afgelopen jaren werkte ze voor klanten in heel Europa, Rusland en China.

Stijl

Maud’s stijl wordt gekenmerkt door het combineren van een zeer professionele aanpak en scherpe inzichten met warme zorg en ondersteuning voor de mensen met wie ze werkt. Haar vermogen om een open en vertrouwde atmosfeer te creëren helpt te komen tot open en eerlijke gesprekken in teams en diepgaande verandering in mensen. Ze combineert haar bedrijfsmatige en HR achtergrond met haar vaardigheden in het ontwikkelen van mensen, waarmee ze mensen helpt hun persoonlijke doelen te vervullen zonder de business context en doelen uit het oog te verliezen.

Qualifications

Maud heeft een master degree in bedrijfskunde (Nijenrode).  Ze is een door de International Coaching Federation geaccrediteerde PCC coach, gespecialiseerd in Ontological Coaching. Ze is een ervaren Deep Democracy facilitator en geaccrediteerd instructor CoResolve (Deep Democracy voor leiders). Ze is sterk betrokken bij de Lewis methode van Deep Democracy, en leidt ook CoResolve Instructors op.

Daarnaast is ze master practitioner NLP en geeft ze coaching training en supervisie. Ze is gast docent aan de Universiteit Maastricht, voor de Master of Learning. Ze is gecertificeerd in vele psychometrische instrumenten zoals ODC, Hogan Assessments, Insights Discovery, MBTI, Firo-B en OPQ. Ze werkt in het Nederlands en Engels.

Persoonlijk

Maud is Nederlandse en heeft gedurende haar carrière veel in internationale context gewerkt. Ze woont in het Zuiden van Nederland samen met haar man John, een dochter, twee zonen en een hond. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met gezin en familie, wandelen met de hond, lezen en diepgaande gesprekken met haar vrienden.